HÍREK
<< vissza
Megaprodukció Baján - Miss Saigon
2012-05-04 15:46:02

A Sobri Halászcsárda adott otthont a Budapesti Operettszínház és a Baja Marketing Kft.közös sajtótázékoztatójának melyen jelen volt Baja város alpolgármestere Fercsák Róbert, Bócsa Barnabás a Baja Marketing Kft. ügyvezető-igazgatója valamint Borbély László a Budapesti Operettszínház produkciós igazgatója és a sztárszereplők: Vágó Zsuzsi és Kerényi Miklós Máté.

2011 augusztusában hatalmas sikert aratott Sopronban, az MKB Musical Aréna és a Budapesti Operettszínház koprodukciójában a Miss Saigon az idei. A hatalmas, több mint 1300 négyzetméteres színpadot gigantikus díszletek, s mintegy 300 fős szereplőgárda foglalta el, a soproni Városi Stadion tribünjein mindösszesen több mint 14 ezer néző foglalt helyet 3 est alkalmával.

A rendhagyó sajtótájékoztatón megtudhattuk, hogy a legenda idén Baján folytatódik 2012. augusztus 24-én, 25-én és 26-án, a Budapesti Operettszínház és a Baja Marketing Kft. koprodukciójában. Gigantikus szabadtéri produkciónak lehetnek majd tanúi a jelenlévők, a bajai Szentháromság téren felépülő 1300 négyzetméteres óriási színpad előtt álló, 4000 fő befogadására alkalmas hatalmas nézőtéren.

A KERO®- rendezte előadást a tömegjelenetekben fény- és hangeffektusok, tűzijátékok, katonai járművek, helikopter színesítik, több száz fős statisztéria, robbanások teszik még látványosabbá a musicalt. Baján, a Miss Saigonban a nem mindennapi előadás nívóját tovább emeli a sztárszereposztás, az Operettszínház legkiválóbb művészei láthatóak majd: Dolhai Attila, Feke Pál, Vágó Zsuzsi, Dancs Annamari, Szabó P. Szilveszter, Mészáros Árpád Zsolt, Bordás Barbara, Csengeri Ottília és Kerényi Miklós Máté.

A sajtótájékoztatót tovább színesítette Vágó Zsuzsi és Kerényi Miklós Máté szóló éneke ill. közös duetthe valamint az esemény különlegességeként egy közös halászléfőzésre került sor, melyet az esemény végén mindenki megkóstolhatott, hiszen a halászlé fővárosából, Bajáról a neves bajai halászlé megízlelése nélkül nem szabad távozni!

 

A rendezvényen készült képekért katt ---> http://snassz.hu/fotok/reszletek/109

 

További infóért hallgasd meg a Korona Rádió riportját: Megaprodukció Baján

Megosztás közösségi portálokon!

Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez Add az iWiW-hez