HÍREK
<< vissza
Soha többet Coke Club?
2012-04-24 17:42:35
Néhány perce jelentette be a Coke Club a Facebook profilján, hogy soha többet nem nyitnak ki, mert csak este 9-ig kaptak hangos rendezvényre engedélyt. Hogy ez mitől jelenti a klub végét azt nem teljesen értjük.
 
Íme a közösségi oldalon megjelent közlemény: “Rossz hírünk van: többé nem nyit ki a Coke Club Siófokon. A Fonyódi Városi Bíróság ítélete szerint ugyanis minden este 9-kor le kellene kapcsolnunk a zenét, emiatt nem tudnánk úgy bulizni, ahogyan eddig, ahogyan szeretnénk és szeretnétek. Büszkék vagyunk arra, hogy hosszú évek óta velünk és nálunk töltitek a nyarakat, ezért ígérjük, hamarosan kitalálunk valamit, hogy megint együtt bulizhassunk. Kövessétek továbbra is az oldalt, itt nyomjuk majd a legfrissebb infókat.”
 
Ugyan ez valóban azt jelenti, hogy a késő estébe nyúló koncertek és partik ellehetetlenülnek, azt nem értjük, hogy ettől miért nem tudják az eddig is vonzó délutáni strandolós eseményeket megtartani. Arról nem is beszélve, hogy a tavalyi évben is volt jó néhány buli amit élvezhetetlenné tett a folyamatos halkítás amit a bejelentések miatt kellett megtenni. Azért sajnálnánk és figyeljük a legfrissebb infókat.
forrás: dj.co.hu

Megosztás közösségi portálokon!

Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez Add az iWiW-hez