HÍREK
<< vissza
Egy újabb kapu a Peaches And Cream életében: Kalocsa ? Balkán Drink Bár
2012-02-11 15:27:53

Több mint huszonöt városban és több mint negyven szórakozóhelyen jártak már fennállásuk kezdete óta. Ez alatt az öt év alatt a népszerűségük végig töretlenül ívelt felfelé.

 
A hazai party életben hatalmas port kavartak és következő állomásukon, Kalocsán is, minden bizonnyal, önmagukhoz híven, maradandót fognak alkotni. 
A Tőlük már jól megszokott színvonal érdekében, a Balkán Drink Bárba is Video DJ party-val készülnek, ami annyiban nyilvánul meg, hogy a szórakozni vágyók, nemcsak hallhatják, de láthatják is a legnagyobb R?N?B slágereket és videoklipjüket az egész éjszakán át tartó őrületben. 
 
A buli elejét Dj Glossy, Magyarország egyetlen női R?N?B Dj-je, egy remekbe szabott WarmUp szettel fogja kellőképpen feltüzelni. Az est további részén Dj Membrane veszi át az irányítást a legismertebb R?N?B slágerekkel továbbá a rezidens Dj Roberto is közreműködik az est zenei felhozatalában. A hangulatért felelős showmaster MC Papa Jo lesz, aki hypolásával fogja a tömeget folyamatos mozgásban tartani.
 
A party időpontja március 14.-e, ami egy szerdai nap. De ez a szerda más lesz, mint a többi?! Ennek egyik oka, hogy senkinek nem lehet kifogása a részvétel alól, hiszen március 15.-e munkaszüneti nap, így aki eddig a munkahelyi kötelezettségei miatt nem tudott részt venni a Balkán Drink Bár bármely buliján, most az is megteheti! A másik szerencsés ok, hogy ennek örömére még többen tudjátok átélni a csapattal a Peaches And Cream egyedülálló életérzését!
 
Gyere és bulizz egy hatalmasat a Peaches And Cream csapatával Kalocsán először!
 
 
 
 
 
 

Megosztás közösségi portálokon!

Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez Add az iWiW-hez