HÍREK
<< vissza
Véget ért a Best of 2011 szavazásunk!
2012-01-09 13:32:34

A négy éve működő Snassz.hu Regionális Fotó és Programmagazin hagyományaihoz híven idén is megrendezte év végi versenyét a Best of 2011 szavazást!

A versenyben azon dj-kre, együttesekre, szórakozóhelyekre lehetett szavazni, melyek szerepelnek a snassz.hu adatbázisában és megtalálhatóak a Bemutatkozó almenüben. A szavazás célja, hogy felmérjük és díjazzuk régiónk legjobb művészeit! Ezáltal az oldalra látogatók szavazhattak 2011 3-3 legjobb/legszimpatikusabb dj-jéről, együtteséről, szórakozóhelyéről. A szavazás december 14-én indult, és január 5-én éjfélkor zárult.
Fontos információ, hogy idén a végeredmény 2 szempont alapján került meghatározásra. Az egyik szempont a szavazas.snassz.hu-n leadott szavazatok összessége, melyeket bárki leadhatott, aki rendelkezik létező e-mail címmel.
A másik szempont az úgynevezett szakmai szavazás, mely a felsorolt versenyzők szavazatai alapján került meghatározásra, összesítésre.
A két szavazás százalékos végeredményét összeadtuk és így kerültek meghatározásra a helyezések.
 
"Együttesek" kategória:
 
1. My Dark Room
2. New Generation
3. Delirium
4. Blues company, 5. No limit, 6. Veracruz, 7. Clippers rockabilly, 8. Semmi extra, 9. Country road, 10. Jokers
 
"Szórakozóhelyek" kategória:
 
1. Vajas Dance Club, Dusnok
2. Club Korona, Kecel
3. Balkán Drinkbár, Kalocsa
4. Retro2, Soltvadkert, 5. Éden Beach, Szelidi-Tó, 6. Szikla Sörkert, Baja, 7. Vigadó Bár, Kalocsa, 8. Riverside Pub, Baja, 9. Maligán, Hajós, 10. Kaméleon Bár, Sükösd
 
"Dj-k" kategória:
 
1. Tasi & Dev
2. Melon
3. Carrey4. Gabriel Aquarel, 5. Dj Dusan, 6. Feky, 7. Jackall, 8. Batesz, 9. Batesz Jr., 10. Andorboy & Gyetoo
 
A szavazást egy sajtótájékozatóval egybekötött állófogadással zártuk, melyen a megújult Snassz.hu és a Snassz FM bemutatása mellett a helyezettek díjazásával folytattuk.
 
Szeretnénk a helyi diszkósokat még jobban összefogni és munkájukat közelebb juttatni a közönséghez, ennek eredményeképpen elindítjuk regionális online közösségi rádiónkat a Snassz FM-et. A rádióban a térség lemezlovasainak kívánunk műsoridőket adni és kizárólag online lesz hallható. Több mint 20 csapat közreműködésével heti rendszerességű Radio Show-kal várjuk kedves hallgatóinkat.
 
A piaci viszonyokhoz igazodva és új megoldásokat alkalmazva beüzemeltük a snassz.hu 3.0-t, melybe számtalan újdonságot építettünk be az előző oldalhoz képest.
 
Ilyenek például:
- megújult jól átlátható dizájn
- közösségi funkciók
- videók
- nyereményjátékok
- heti menük megjelenítése a térségből
- regisztráció
- online ételrendelés a térség kiszállítással foglalkozó éttermeiből, pizzériáiból
- pontrendszer - mellyel a regisztrált felhasználóink minden rendelés után pontot kapnak, melyeket értékes szolgáltatásokra válthatnak be
- közéleti részleg
 
A sajtótájékoztató után vette kezdetét Gábor János műsorvezetésével a Best of 2011 díjátadó!
A rendezvényen készült képeket itt tekinthetitek meg >>> http://snassz.hu/fotok/reszletek/31

Megosztás közösségi portálokon!

Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez Add az iWiW-hez