ChrishZoo
ChrishZoo
2013-09-29
Sziasztok, Krisztin Zoltánt Péter vagyok, azaz ChrishZoo, 1990.10.26-án láttam meg a napvilágot Baján. Mint ahogy nagyon sok DJ/Producernek nekem is gyermekkoromban kezdődött a zene iránti érdeklődésem, ahogy nőttem, egyre többet bütyköltem a kazettás magnót illetve a bakelites hifi tornyot. 16 éves koromban elkezdtem saját zenéket írni Fl-Studioban persze csak hobbi szinten, majd ezt követően pár éven belül elkezdtem megismerkedni az Ableton live 8-el ahol egyre komolyabb és komolyabb zenéket sikerült összeraknom.

18 éves koromban felkerestem Dj.Burszky-t hogy szeretném, ha megtanítana a Dj szakma rejtelmeire, majd ezt követően, elkezdtem a zenélni Mélykúton a Béke Disco-ban 1 évig.
2012 Szeptemberében sikerült a Snassz.hu által hirdetett dj versenyén a különdíjat elnyernem. 2013-as év hozott számomra nagyobb sikereket, mert produceri munkáim szárnyakra kaptak ekkor ismerkedtem meg DaBool-al és írtuk meg együtt a „Beautiful” című közös dalunkat, amit a Dublife ( Lip Recordings-hoz tartozó Deep House-ért felelős része ) gondozásában jelent meg. A megjelenést követően ez a track bekerült a traxsource-on a top 100-ba ahol a 44. helyig sikerült felmásznia, picivel később ugyan ez a track felcsendült a Class Fm-ben is szombat esténként. Azóta is próbálom a legjobbat kihozni magamból, hogy egyre jobb és jobb zenéket tudjak írni.

Stílusaim:

-Tech House
-Techno
-Deep House