Jokers
Jokers
2012-01-25
Korábbi ismeretségek illetve új találkozások révén 2008 nyarán négy fiatal úgy döntött , hogy össze kellene hozni egy zenekart, amely ötvözi a régi idők slágereit a modern kor zenéjével. Az akkori felállásban két hajósi (Schauer Tamás ; Schauer László) és két nemesnádudvari (Sziegl Nóra ; Berger János) tag szerepelt.

Az együttes 2008.szeptemberében megkezdte a próbákat Nemesnádudvaron. Klasszikus felállásban játszottunk: dob, gitár, billentyű, ének (vokál). Sajnos basszusgitárost kezdetben nem találtunk. Kisebb bulikon volt lehetőségünk fellépni Nemesnádudvar-Hajós vonzáskörzetében. 2009 nyarán Tamás és Nóri elfoglaltságaik miatt kiszálltak a zenekarból. Helyükre szerencsére gyorsan megtaláltuk a megfelelő embereket Somogyi Toncsi és Morvai Zoltán (Szása)személyében.

2010 második felében ismét változott a felállás. Morvai Zoli és Somogyi Toncsi helyére egy dunafalvi testvérpár, Faller Bálint (basszus) és Faller Balázs(billentyű) került. Az addigi repertoárt jópár közkedvelt , modern hangzásvilágú zenével egészítettük ki.

A zenekar vállal céges illetve egyéb rendezvényeket, bálakat, lakodalmat illetve egyéb bulikat. Úgy érezzük , hogy a jelenlegi felállás idáig a legjobb, jól kijövünk egymással a próbákon és ezt az egységet a színpadon is éreztetjük.