Robesz
Robesz
2012-01-25
Robesz vagyok, becsületes nevemen Kalocsai Róbert. 1990. augusztus 14-én láttam meg a napvilágot Baján, születésem óta Dávodon élek. A zenét már pólyás korom óta szeretem, de igazán 13 évesen kezdett teljesen magával ragadni. Sokáig otthon, számítógépen próbáltam meg elsajátítani a szakma alapjait, majd 2008-ban jött az áttörés. Ekkor ismertem meg Nagy Tamást (DJ Tomy), aki bevezetett a DJ szakma rejtelmeibe a dávodi Bosszantó Betérőben (South Disco). Kis idő után helyszínt váltottam, majd Váics Tamásnak (DJ Váics) tanított tovább az egykori Family Disco Clubban Baján. Ezután Zákányi Zoltán (DJ Zé) vett szárnyai alá, ismét Dávodon, de ekkor már 2009-et írtunk. Ekkor kezdett beindulni önálló karrierem. Kisebb bulikban játszottam Dávodon a Bosszantóban, valamint Garán a Stop Presszóban.

Napjainkban a hétvégi zenés estéken szoktam játszani Dávodon, valamint a Paradisors Radio Show programigazgatója vagyok, ami hallgatható Kiskunfélegyházán a Radio Smile-on (FM89,9) és Szegeden a Tisza Rádióban. A Paradisorsnak köszönhetően nagyon sok DJ-t ismerhettem meg és volt is szerencsém játszani velük Baján a Szikla Sörkertben 2011. májusában.

A 2011-es év nagyon érdekes volt számomra, mivel indultam a Snassz.hu DJ & Producer versenyén a nyáron, ahol bejutottam a döntőbe és megmérettethettem magam a vetélytársakkal és bemutatkozhattam a zsűri előtt is. Ezen kívül még szeptemberben a bajai HIFI Club és a Snassz.hu szervezésében lezajló improvizatív DJ versenyen is megmérettettem magam.

Akit érdekel a munkásságom, az a Facebookon nyomon követhet: http://www.facebook.com/pages/DJ-Robesz-Paradisors-DJ-Team/117426261685297