Ligettom
Ligettom
2011-05-03

Nevem Ligetfalvi Tamás, 1983 decemberében születtem Baján. A zene, mint olyan, korán közel került hozzám, az általános iskolában ennek már egyértelmű jelei mutatkoztak. Zenei ízlésemet az Amnesia Cyber Dance Club -ban kezdtem a sajátommá formálni, a környék bulijait egészen fiatalon kezdtem látogatni és végig kísértem életüket a Ramszesztől a Főnix Club -ig, Miske, a DTD és persze a keceli Club Korona részei az életemnek. Itt hallgattam először élőben nagy kedvenceimet, úgymint:
Lee Burridge, Sasha… elég hosszú a lista J


A szakma kóstolgatását, mint nagyon sokan mások, iskolai bulikon, házibulikon saját szórakoztatásunkra kezdtem, az évek során odáig jutottam, hogy barátaim biztatására komolyabban is foglalkozni kezdtem a zenéléssel. Szerencsémre baráti körömhöz tartozott több olyan ember is, akik korábban nekiláttak a Dj-zés kitanulásának, többen közülük már elismert lovászai a környék rendezvényeinek, tőlük sokat ellestem.


Zenei repertoárom kezdetben eléggé vegyes volt, mindent feltettem ami tetszett, a techno-tól a deep house –ig. Közönségem reakcióit figyelve és saját hangzásvilágom tudatos letisztítása során 2008 nyarán egyértelművé vált számomra, hogy az én fő vonalam az ütemes techhouse –ok világa és minden ami ehhez közel áll.


Volt szerencsém 2010 júliusa környékén megismerkedni Reitmann Zolival, aki ekkor már ismert volt a környék dagasztói között. Hamar megtaláltuk a közös hangot, mint zeneileg, mint emberileg, így könnyen megvalósítható volt az ötlet: Indítsuk útjára a Dirty Noon City projektet! Rövid idő múlva felmerült az igény, hogy kéne még egy ember a teambe, aki teljessé teszi az egészet. Nem gondolkodtunk sokat, közös barátunkat, Radkát kértük fel a posztra, aki azonnal igent mondott.


Célom, hogy a D.N.C. továbbra is ezen az úton fejlődjön tovább, minél több talpat megmozgatva, minél több emlékezetes partyt levezényelve és minél több fülbe eljuttatva azokat a tekkház dallamokat, amik nekünk a zenét jelentik…