Jackall
Jackall
2013-01-14
Jackall (Valkovics Róbert) Hartai lakos 1989. augusztus 11-én látott napvilágot Dunaújvárosban.

11 éves korában kezdte érdekelni igazából a zene világa, akkoriban még a kazettás dolog hódított.
14 éves korától jött a sulirádiós időszak és a nagysikerű iskolai bulik.
Középiskola első és második évében mégcsak követi a különböző stílusú zenéket majd az utolsó évben 2008 környékén megismerkedik Ripy_X-el (Emotive House,Switch On) akinek a bíztatására elkészíti első önálló mixét (Native Instruments Traktor DJ szoftver) segítségével, a mixe pedig be is kerül az Emotive House névre hallgató webrádiós műsorba. A pozitív visszajelzés mégtöbb mixet eredeményezett, amelyek szintén adásba kerültek.
2009 tavaszán jött egy újabb előrelépés,közös együttműködéssel indították újra az Emotive House című műsort ezúttal egy másik internetes rádióban.
2009 őszén az egyik mérföldkő az életében hogy Ripy_X és Boldi(Mixing.DJ) felkéri hogy csatlakozzon egy új internetes rádióműsor elindításához amely Switch Radio Show névre lett keresztelve és az egyik legjobban működő internetes rádióban a NugenFM-en hallható hetente, a másik pedig hogy vásárolt 2db cd lejátszót és egy keverőpultot amellyen kitartóan gyakorol.

Még ez év őszén újabb ismerettségre tett szert D-22 személyében akivel nagyon jó baráti viszonyba kerül.
Stílusát tekintve House zenék állnak hozzá a legközelebb, azon belül pedig a dallamos Deep és Tech House zenék. Nyitott az újabb hangzások felé is.
2010es év elején lehetőséget kap Hartán a Gyöngy bár nevezetű szórakozóhelyen hogy megmutathassa a nagyérdeműnek hogy mit tud.

2010es év közepétől napjainking próbál minden felékérésnek eleget tenni!
2012es év elejétől a Hartai Glass House Disco-ban warm up dj-ként tevékenykedik, amit a lehető legnagyobb lelkesedéssel csinál!

2013es év elején a Snassz-os közönség szavazáson első helyet ér el!