Lev Stepper
Lev Stepper
2010-09-09

Nevem Lépő Levente így lett belőlem Lev Stepper.Már gyermekkoromban is foglalkozatott a zene, zongorázni, harmonikázni is tanultam.


Középsulis korom kezdetén elkezdtem assszimilálódni a hip-hop, rap stílussal. Nővérem 9.-es koromban küldött pár Tupac, Jurassic 5,Royce Da 5\9\", Dr. Dre és Snoop Doggon lemezt. Ekkor elkapott a rap,hip-hop őrület. Beat-box, break minden, ami ezzel a stílussal jár, saját dalszövegek, alapok, Freestyle stb..Pár év után (barátaim hatására) bele-belehallgattam Tiesto, Carl Cox, Van Buuren mixekbe és már a trance műfajt is kezdett mozgatni a hip-hop mellett. Aztán jött egy fordulópont az életemben, Arnold barátom elrángatott magával Flörtbe egy Nick Warren buliba, ahol annyira megtszett a Progressive House műfaj, hogy folytattam vele a partyzást és minden nevesebb klubot bejártunk. Elkezdődött a track és mix gyűjtögetés, ismerkedés a nagy nevekkel (Sasha, Digweed, Cattaneo stb...).


Így a hip-hop szépen lassan elmaradt mint kedvenc műfaj (persze a mai napig szívesen halgatom az ezen stílusú zenéket). 2007-ben pedig odáig jutottunk, hogy beszereztünk saját lejátszókat, keverőt és kipróbáltuk magunkat a djpult másik felén is. 2008-ban megalakítottunk 3 barátommal a Danubian Sound Waves nevű formációt (Arnwald, Czolos, Vito aka Vick Echo, Lev Stepper). Még ebben az évben lehetőséget kaptunk saját rádióműsor indítására a Radiospeci nevű netrádiónál, ahol aztán megszűnéséig heti rendszerességgel 2 órás műsoridőben játszották a mixeinket Danubian Sound Waves Radio Show néven.


A D.S.W. Radio Show az idei év júniusától pedig a NUGEN.FM netrádióban folytatódik. Ami a zenei stílust illeti a szívemhez leginkább deephouse, house áll a legközelebb, a pultban pedig deep, deep-tech és tech-house stílusú trackeket játszom.


web: http://www.myspace.com/thedswmusic" target="_blank">www.myspace.com/thedswmusic