Joshic
Joshic
2010-02-15

Szrenkó Zsolt művésznevén DJ Joshic már viszonylag korán kapcsolatba került az elektronikus zenével. Keceli révén már részt vett az első BPM bulikon, ahol az első perctől  kezdve magával ragadta az ottani atmoszféra. Nem kell mondani innentől kezdve rendszeres látogatója lett a klubnak. A zene iránti lelkesedése ekkor kezdődött csak igazán és 2002 körül ez már több is volt annál.


Ekkoriban tudatosult benne, hogy kipróbálná magát a pult másik oldalán is. Ennek hatására kezdte el gyüjteni a lemezeket, és kezdte elsajátítani a dj-zés minden rejtélyét!Eleinte főleg Áky oldalán a környék kisebb bulijaiban kapott lehetőséget, hogy bizonyítson, majd szépen lassan egyre nívosabb felkérésekre tett szert.2004 elején létrejött a South Session formáció amelyben rajta kívül még Áky tevékenykedik. Kettejük kapcsolata gyümölcsözőnek bizonyult, hiszen egyre több helyre eljutottak és a környék meghatározó partiszervezőivé nőtték ki magukat! A számos fellépés és siker után 2008-ban végre saját rezidenciával is büszkélkedhettek a srácok. 


A soltvadkerti Retro 2 házigazdái lettek, ahol saját estjük a South Session Night havi egy alkalommal adott otthont az elektronikus zene szerelmeseinek. Joshic -ot talán a legtöbben a dinamikus oldaláról ismerhetik, de saját elmondása szerint, épp úgyanannyira szeret warm up-ot játszani, mint főidőben! 2009 augusztusában pedig minden eddiginél nagyobb lehetőség nyílt meg előtte, a keceli korona egyik rezidense lett.