Balakrishnan
Balakrishnan
2010-02-16

:::A serdülő kor szellemét jellemezi a változás a zenei irányok is ekkor kezdtek hatni rá, a kezdeti rave és techno fellángolásokat gyorsan túllépve kezte megtalálni a helyes irányt ami a house irányába vezetett. Kellő segítséget ehhez az első megvásárolt Free magazin 1997 június (Tommyboy-jal a címlapján), az első cd-k E-play Generation ( Sylvie, Smile:), Grega...), Schulz - Mixbox korongja és Danny Tenaglia NewYork Yenkies sapkája :) no meg az első keceli buli 1999-ben.

:::1998 szilveszterén kapja az első lehetőséget a szentkirályon a CultureClub-ban. Az itt még csak funky és sláger zenékkel foglalatoskodó fiatal, kéthavi rendszerességgel rendez bulikat. 

:::2000 nyarán megismerkedik a nagykőrösi illetőségő Smith-szel és barátjával Perlaky-val, akikkel rendszeresen együtt dolgozik. Itt ragadja meg az alkalmat arra, hogy áttérjen a hőn szeretett house ritmikához. Megvásárolja 2db mkII-esét és Numark keverőjét, majd belelovall a lemezvásárlásba. 2003-ra már jelentős bakelitkészlettel rendelkezik, de lehetőségek hiányában megválik tőlük, majd lemezjátszójától is. Ez után két évnyi szünet!

:::2005-ben egy véletlen folytán kicsúszik a száján az a szó, hogy Jóképű Klub. Nem is kellett ennél több ennek a baráti körnek. Barátösszefogó céllal elindult egy gondolat, majd egy mozdulattal átváltozott egy hangulatos partysorozattá.

"Azóta a Klub céljai gyökeresen nem változtak, inkább erősödtek. Szeretnénk olyan tehetségeket bemutatni akik a magyar vonalban nemigen kapnak fényt. Gondolok itt azokra a producerekre is akik külföldön híresebbek mint itthon. Nagy tisztelet Fortebában, From P60-nak" :)

:::2006-ra rezidenciára lelnek, a Club69 Exclusive névre keresztelt régi X-es helyen (sokmindent tudna mesélni a közelmúlt bulijairól) ahol havi egyszer rendezhet saját partykat. Ekkor már http://www.djmixes.hu/dj/?dj=1">Áky tevékeny csapattaggá válva ketten viszik a rezidenciát. Vendégük volt már azóta a Klubnakhttp://www.djmixes.hu/dj/?dj=51">Mannel, http://www.djmixes.hu/dj/?dj=88">Lank, http://www.djmixes.hu/dj/?dj=120">Gabriel A Dawn, http://www.djmixes.hu/dj/?dj=97">Steve Arana, Peric, http://www.djmixes.hu/dj/?dj=45">Da-Niel, http://www.djmixes.hu/dj/?dj=79">Amethyst, http://www.djmixes.hu/dj/?dj=119">Del Sol, http://www.djmixes.hu/dj/?dj=52">Yvel&Tristan, http://www.djmixes.hu/dj/?dj=50">Skiz... 

2006 decemberében az először hozza Magyarországra Eelke Kleijn holland producert. őt már a régi/új BlingBling Nights-ben mutathatta be a nagyközönségnek http://www.djmixes.hu/dj/?dj=31">Snake Sedrick-kel az oldalán.
2007 januárjától e helyen folytatja menetét a Jóképű Klubbal.
2007 áprilisában Chris Scott, 2007 augusztusában Marcus James, 2007 decemberében John Creamer, 2008 márciusában Seb Fontaine warm up-ja.
Tervei között szerepel külföldi nevek bemutatása és a magyar partyszervezőkkel tartott kapcsolat további ápolása és rezidenciák kialakítása más városokban is.

http://www.jokepuklub.hu/" target="_blank">www.jokepuklub.hu
balakrishnan@jokepuklub.hu">balakrishnan@jokepuklub.hu
http://www.myspace.com/balakrishnanfromjk" target="_blank">www.myspace.com/balakrishnanfromjk